Raiskausten tuomioita on kovennettava

Raiskausten tuomioita on kovennettava

Suomessa monet jättävät tekemättä rikosilmoituksen raiskauksesta. Raiskattua itseään syyllistetään täysin perusteetta, ja myös syyllisten saamat rangaistukset ovat häpeällisen pieniä teon vahingollisiin vaikutuksiin nähden.

Ulkomaalaisten osuus raiskauksissa on puhuttanut paljon. Vastustan maahanmuuttoa niistä kulttuureista, jotka eivät anna arvoa naisten ja lasten oikeuksille. Mikäli turvapaikanhakija syyllistyy seksuaalirikokseen kesken turvapaikanhakuprosessin, olisi hakemuksen käsittely keskeytettävä välittömästi ja henkilö poistettava maasta. Raiskaus on rangaistava väkivallanteko myös avioliitossa.

Jokaiselle kuuluu oikeus seksuaaliseen itsemääräämisoikeuteen ja fyysiseen loukkaamattomuuteen. Raiskaus ei ole koskaan uhrin syy, vaan vastuu kuuluu aina tekijälle. Raiskauksista on annettava huomattavasti kovempia rangaistuksia ja tuomioiden on oltava ehdottomia. Yhteiskunnan on tuettava myös tukea antavien organisaatioiden resursseja, sillä apua hakevien raiskattujen määrä on ollut kasvussa.

Micael Westerholm

Mustasaari

Eduskuntavaaliehdokas

Perussuomalaiset rp

admin