Keskusta ja kokoomus ryöstävät suomalaisten rahat

Keskusta ja kokoomus ryöstävät suomalaisten rahat

Sebastian Tynkkysen uudenvuodenaattona julkaisema video haittamaahanmuuton kustannuksista tuo järkyttävällä tavalla julki sen, miten suomalaisten rahoja syydetään muiden maiden kansalaisille. Video on kaikkien vapaasti katsottavissa Facebookissa, ja se löytyy myös esimerkiksi Suomen Uutiset -verkkosivuston kautta.

Video osoittaa selvästi Sipilän hallituksen aikaansaamat karmeat jäljet. Vuodelle 2019 hallitus jakaa 127 miljoonan euron jättipaketin pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden vastaanottoon ja reilu 32 miljoonaa vastaanottokeskuksen asiakkaille maksettaviin tukiin. Samaan aikaan suomalaisia nuoria, veteraaneja, pelastusviranomaisia ja nälkäisiä kyykytetään urakalla. Hallitus jakaa esimerkiksi 9,5 miljoonan euron paketin veteraanien rintamalisiin ja yhden miljoonan paketin ruoka-apuun. Tämä on suorastaan hävytöntä ja suomalaisten ihmisten todellista halveksuntaa!

Rahojemme syytäminen muiden maiden kansalaisille on todella saatava loppumaan. Lakeihin on tultava tiukat muutokset, sillä nykyisin kuka hyvänsä voi marssia suomalaisten elätettäväksi suomalaisten kustannuksella. On myös selvitettävä, miten paljon ulkomaalaiset lähettävät rahaa saamistaan tuista lähtömaihinsa.

Huhtikuun eduskuntavaalit lähestyvät, ja nyt on kriittinen paikka vaikuttaa asioihin. Suomi ja suomalaiset eivät enää kestä keskustan ja kokoomuksen toimia. Älä jätä äänestämättä, sillä sinä maksat nämä haittamaahanmuuton kustannukset rahoillasi ja valtio jatkaa hirvittävää velanottoa.

Micael Westerholm (ps.)
Mustasaari
Eduskuntavaaliehdokas

admin