Centerpartiet och samlingspartiet rövar finländarnas pengar

Centerpartiet och samlingspartiet rövar finländarnas pengar

Videon som Sebastian Tynkkynen publicerade på nyårsafton om kostnaderna för skadlig invandring för på ett chockerande sätt fram hur finländarnas pengar ges till andra länders medborgare. Videon är tillgänglig för alla på Facebook, och den hittas även t.ex. via Suomen Uutiset-internetsidan.

Videon visar tydligt de skrämmande följder som Sipiläs regering har fått till stånd. För år 2019 delar regeringen ut ett 127 miljoners jättepaket för mottagning av flyktingar och asylsökande och drygt 32 miljoner för stöd åt flyktingcentralernas klienter. Samtidigt tvingas finländska unga, veteraner, räddningsmyndigheter och hungriga på knä hela tiden. Regeringen delar t.ex. ut ett 9,5 miljoner euros paket till veteranernas frontstöd och ett en miljoners paket till mathjälp. Detta är rent av skamlöst och verkligen en ringaktning av finländarna!

Vi måste absolut få ett slut på detta givande av våra pengar åt andra länders medborgare. Det måste fås stränga förändringar gällande lagarna, eftersom nuförtiden kan vem som helst komma och bli försörjd på finländarnas bekostnad. Man måste också utreda hur mycket pengar utlänningarna skickar till sina hemland av de stöd som de får.

April månads riksdagsval närmar sig, och nu är det ett kritiskt tillfälle att påverka beträffande ovanstående ärenden. Finland och finländarna står inte längre ut med centerpartiets och samlingspartiets aktioner. Kom ihåg att rösta, för du betalar kostnaderna för den skadliga invandringen med dina pengar och staten fortsätter med sitt fruktansvärda skuldtagande.

Micael Westerholm (sannf.)
Korsholm
Riksdagsvalskandidat

admin